ZačetnaDostava

Dostava

Pri M&M Intercom se trudimo, da bodo naročeni izdelki hitro in zanesljivo dostavljeni v vaše roke. Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku 1-3 delovnih dni od dneva dokončne potrditve naročila. Vsa naročila, ki bodo prejeta do 12. ure, bodo odpremljena še isti delovni dan, razen med vikendi in prazniki.

Spletna trgovina M&M Intercom ponuja 3 možne načine dostave in možnost brezplačnega osebnega prevzema. Katero dostavo boste izbrali?

1. Dostava

Za stranke, ki želijo udobje dostave na dom, nudimo standardno dostavno službo. Po oddaji naročila bomo vaš paket poslali preko naše pogodbene dostavne službe. Stroški dostave so obračunani pred oddano pošiljko, in sicer glede na težo in dimenzijo paketa ter dostavno lokacijo.

Postopek dostave

  1. Ko je paket odposlan, boste prejeli obvestilo na vaš e-poštni naslov (e-mail, ki ste ga vnesli ob oddaji naročila). Obvestilo bo vsebovalo predviden čas dostave in povezavo do spletne aplikacije, kjer lahko naknadno spremenite datum dostave in naslov.
  2. Dostavljalec vas bo pred prihodom poklical na vašo mobilno telefonsko številko, ki ste jo vnesli ob oddaji naročila, in se z vami dogovoril o načinu dostave.
  3. V primeru, da vas dostavljalec ni mogel priklicati in v primeru neuspešnega poskusa dostave, vam pusti sporočilo o prispeli pošiljki.

2. Osebni prevzem

Izdelke, naročene v spletni trgovini, lahko brezplačno osebno prevzamete v eni izmed naših poslovalnic (odvisno od izbora prevzema lokacije ob potrditvi naročila). Ko bo vaše naročilo pripravljeno za prevzem, vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

M&M v Ljubljani

sedež podjetja in trgovina

Letališka cesta 33f,
1000 Ljubljana


+386 1 29 27 700
[email protected]

Poslovni delovni čas:
Pon – Pet: 7.00 – 16.00
Sob: 8.00 – 12.00

M&M v Mariboru

sedež podjetja in trgovina

Bohova 74,
2311 Hoče


+386 2 61 30 204
[email protected]

Poslovni delovni čas:
Pon – Pet: 7.00 – 16.00
Sobota, nedelja in prazniki zaprto

M&M v Črnomlju

sedež podjetja in trgovina

Belokranjska cesta 13,
8340 Črnomelj


+386 7 29 27 900
[email protected]

Poslovni delovni čas:
Pon – Pet: 8.00 – 16.00
Sobota, nedelja in prazniki zaprto

3. Dostava preko strankine pogodbene dostavne službe (samo za B2B uporabnike)

Strankam, ki imajo sklenjeno pogodbo z dostavno službo, nudimo možnost, da naročilo prevzame njihova izbrana dostavna služba. V procesu oddaje naročila vpišite vašo številko računa (account number) pri izbrani dostavni službi. Organizacijo prevoza in vse povezane stroške ureja stranka neposredno z izbrano dostavno službo. Ta možnost omogoča večjo fleksibilnost in možnost optimizacije stroškov dostave za stranke.

 

Dostavni pogoji veljajo samo znotraj Republike Slovenije.