Lepila

Ni izdelkov

Ob napredku kemične industrije se posledično izpopolnjujejo tudi rešitve na področju lepilne tehnike. Za dobre rezultate so pomembni pravilna konstrukcija spoja, izbira ustreznega lepila, poznavanje tehnologije lepljenja glede na namembnost in priprava površin, ki so odvisne predvsem od vrste spajanih materialov in obratovalnih pogojev.  Pri nas najdete vse kar potrebujete za lepljenje različnih materialov, tako za industrijsko kot tudi za domačo rabo.

V naši široki ponudbi lepil, tesnil in sredstev za površinsko obdelavo boste našli nepogrešljive izdelke za rekonstrukcijo, popravilo in zaščito. Izbirate lahko med različnimi vrstami lepili, ki vam bodo v pomoč pri popravilu poškodovanih ali obrabljenih delov, tesnjenju navojev ali prirobnic in pri spajanju cilindričnih delov.

Lepite lahko kovino, plastiko, steklo, les, gumo in mnoge druge materiale. Ponudba zajema lepila za hitro lepljenje oz sekundna lepila, namenska lepila, aktivatorje in primerje za lepila, poliuretanska lepila, varovala vijakov, hibridna lepila, epoksi lepila, akrilna lepila, univerzalna lepila, lepila za spajanje cilindričnih delov, UV lepila in lepilne trakove.

Ponudba izdelkov visoke kakovosti vam omogoča hitrejši postopek vzdrževanja, manj napak, prihranek časa in nižje stroške. Naši strokovnjaki vedno potrudijo in najdejo ustrezno rešitev za vaše zahteve. Za dolgoročno zanesljivost in strokovnost sodelujemo z renomiranimi partnerji, kot so Loctite, Weicon, CRC Itd..