ZačetnaPogosta vprašanja
Moj profilNaročiloPlačiloKuponDostavaReklamacijeOstalo
Kako lahko uredim svoje osebne podatke?

V svojem profilu imate možnost urejanja osebnih podatkov. Posodobite lahko svoje ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in ostale relevantne informacije.

Kje lahko pregledam svoja oddana naročila?

Oddana naročila lahko pregledate pod zavihkom "Naročila" v vašem profilu, kjer so prikazani vsi relevantni podatki o naročilu, vključno s statusom in možnostjo prenosa dokumentacije.

Kako oddam novo naročilo ali zahtevek za reklamacijo?

Za oddajo novega naročila ali zahtevka za reklamacijo uporabite zavihek "Hitro naročilo" ali "Reklamacije" v vašem profilu in sledite navodilom za oddajo.

Kje najdem dokumentacijo, kot so dobavnice in računi?

Dokumentacijo, vključno z dobavnicami, računi, reklamacijskimi zapisniki in dobropisi, najdete pod zavihkom "Dokumenti".

Kako vnesem reklamacijo?

Vnos reklamacije lahko opravite v razdelku "Reklamacije", kjer izpolnite potrebne informacije za oddajo vašega zahtevka.

Kako lahko dodam nov naslov za dostavo?

Nov naslov za dostavo lahko dodate s klikom na "+ Dodaj nov naslov za dostavo" v razdelku za dostavne naslove in sledite korakom za dodajanje.

Kako se lahko prijavim, če že imam račun?

Če že imate račun, obiščite stran za prijavo in vnesite svoj e-mail ter geslo. Če vaš e-mail obstaja v naši bazi in ima pravico dostopa do B2B portala, boste uspešno prijavljeni.

Kaj naj storim, če sem pozabil/a geslo?

Če ste pozabili geslo, kliknite na povezavo "Pozabljeno geslo" in sledite navodilom. Na vaš e-mail naslov boste prejeli povezavo, preko katere lahko nastavite novo geslo.

Kako lahko registriram nov račun?

Za registracijo novega računa obiščite stran za prijavo in izpolnite obrazec za registracijo z vsemi potrebnimi podatki. Vaš zahtevek bo pregledan in ob odobritvi boste prejeli e-mail s povezavo za aktivacijo računa.

Kako aktiviram svoj račun?

Po prejemu e-maila za aktivacijo sledite povezavi, kjer boste morali nastaviti svoje geslo in potrditi podatke vašega uporabniškega računa. Po uspešni aktivaciji in prijavi boste preusmerjeni na nadzorno ploščo vašega profila.

Kaj moram storiti pri prvem vstopu v portal?

Ob prvem vstopu v portal boste morali obvezno nastaviti geslo, pregledati in potrditi podatke vašega uporabniškega računa. To je potrebno za zagotovitev varnosti in točnosti vaših podatkov.

Kakšne so razlike v pravicah med administratorjem, Naprednim uporabnikom in Osnovnim uporabnikom na naši spletni trgovini?
  • Administrator:
    Administrator ima dostop do vseh dokumentov. Vidi, ureja in dodaja nove uporabnike. Vidi, ureja in dodaja nove naslove za dostavo.
  • Napredni uporabnik:
    Napredni uporabnik ima iste pravice, kot administrator, le da ne more dodajati novih uporabnikov in lahko ureja le svoje naslove za dostavo. 
  • Osnovni uporabnik:
    Osnovni uporabnik ima iste pravice, kot napredni uporabnik, le da ima vpogled le v svoje dokumente. 
Niste našli odgovora na svoje vprašanje? Pokličite nas +386 1 29 27 960 ali nam pišite [email protected].