Ležajna tehnika (2)

Naša ponudba zajema več kot 50.000 različnih tipov ležajev za lažje in težje strojne obremenitve oz. težje aplikacije kot so vodne turbine in turbine zobnih svedrov. Široka ponudba zajema standardne in nestandardne proizvode svetovno priznanih proizvajalcev  kot so FAG, ROLLWAY, NACHI, JNS, NTN SNR, ASAHI, in mnogo drugih. Primerni so za uporabo v različnih industrijah, kot so gradbeništvo, rudarstvo, jeklarstvo, papirništvo, kmetijska mehanizacija, robotika itd. Naša široka ponudba šteje kroglične ležaje, očesne ležaje, iglične ležaje, precizne ležaje, sodčkaste ležaje, valjčne ležaje, stožčaste ležaje, itd.. Pri nas najdejo svoje mesto tudi športni navdušenci, saj ponudbo prestri tudi ABEC precizni ležaji ti. ležaji iz keramike za moto športe. Obrnite se na nas, strokovno vam bomo svetovali pri zbiri najustreznejšega ležaja za vašo aplikacijo.

IZRAČUN USTREZNEGA LEŽAJA Naša ekipa strokovnjakov vam lahko pomaga pri izračunih za izbiro pravega ležaja glede na obremenitve, radialne in aksialne sile, npr. vležajenja gredi.

MERITVE IN ANALIZE VIBRACIJ STROJA Z uporabo najnovejše tehnološke opreme izvajamo tudi meritve in analize vibracij, ki omogočajo učinkovito analizo stanja vašega stroja za  optimalno delovanje vaših strojev in naprav.