ZačetnaIzdelkiMaziva in mazalna opremaMaziva za vozila in delovne stroje

Maziva za vozila in delovne stroje

Izbirajte med PREMIUM olji, ki presegajo zahteve proizvajalcev opreme.
Glavna kategorija maziv za vozila in delovne stroje vključuje raznolik spekter olj, ki zagotavljajo optimalno delovanje in vzdrževanje motorjev z notranjim izgorevanjem ter drugih vitalnih komponent vozil. Ponujamo širok nabor, ki vključuje motorne olje za zmanjšanje obrabe, korozije in učinkovito čiščenje. Razvrstitev maziv glede na namembnost in pogoje uporabe omogoča izbiro med mineralnimi, pol-sintetičnimi in sintetičnimi olji, kot tudi med MONO-Grade in MULTI olji.

Maziva za vozila in delovne stroje

Izbirajte med PREMIUM olji, ki presegajo zahteve proizvajalcev opreme.
Glavna kategorija maziv za vozila in delovne stroje vključuje raznolik spekter olj, ki zagotavljajo optimalno delovanje in vzdrževanje motorjev z notranjim izgorevanjem ter drugih vitalnih komponent vozil. Motorno olje je temeljni predstavnik te kategorije, ki poskrbi za zmanjšanje obrabe gibljivih delov motorja, zaščito pred korozijo, optimalno odvajanje toplote ter čiščenje motorja. Razvrstitev maziv glede na namembnost in pogoje uporabe omogoča izbiro med mineralnimi, pol-sintetičnimi in sintetičnimi olji, kot tudi med MONO-Grade in MULTI olji.

Naša ponudba zajema celosten program visokokakovostnih maziv, primernih tudi za visoko zahtevne aplikacije. To vključuje motorna olja za osebna in dostavna vozila, motorna olja za tovorna vozila in delovne stroje, motorna olja za starodobnike in za motorna kolesa, ki presegajo zahteve proizvajalcev opreme. Poleg tega nudimo tudi olja za menjalnike in diferenciale ter univerzalna olja za traktorje in delovne stroje. Funkcijske tekočine, kot so hladilne tekočine, antifrizi, tekočine za vetrobransko steklo, AdBlue, zavorne tekočine in destilirana voda, so prav tako del naše ponudbe, skupaj z drugimi sredstvi za vzdrževanje vozil.
 

Motorna olja za tovorna vozila in delovne stroje izpolnjujejo najzahtevnejše tehnološke standarde ter zagotavljajo odlično zaščito in mazanje v različnih pogojih uporabe, od manj zahtevnih do najbolj kompleksnih. Uporabljajo se tako v motorju, transmisiji, hidravliki in mokrih zavorah. Sestavljena so iz visokokakovostnih mineralnih baznih olj in najnovejše kombinacije aditivov.

Univerzalna traktorska olja STOU zagotavljajo čistost motorja, ščitijo pred korozijo in obrabo ter pripomorejo k zmanjšanju hrupa ob zaviranju in prestavljanju.
 

Transmisijska UTTO olja rešujejo težave z mokrimi zavorami (lepljenje in zatikanje zavor), vsebujejo stabilno viskoznost tudi pri visokih obremenitvah skozi daljše periode in nudijo odlično zaščito pred obrabo vseh mazanih delov.

Na voljo so proizvajalci Addinol, Lotos, NSL, Organika, CRC Itd.