ZačetnaIzdelkiOrodjeLED delovne luči

LED delovne luči

Groz LED delovne luči zagotavljajo močno osvetlitev za najzahtevnejša okolja. Med našimi izdelki boste našli LED delovne luči, ki zagotavljajo močno in enakomerno osvetlitev delovne površine. Poleg tega imamo na voljo tudi LED žaromete, ki so idealni za osvetlitev večjih površin, ter LED reflektorje, ki nudijo usmerjeno svetlobo za natančno delo za delovne stroje. So primerni za uporabo na gradbeni in kmetijski mehanizaciji, servisnih vozilih, površinskih kopih, itd.. Oblikovani so z gumijastimi tesnili, ki ščitijo pred prahom in vlago.

LED delovne luči
Prev
Next

Naša ponudba Groz LED delovnih luči vam omogoča, da opravljate svoje naloge tudi v najzahtevnejših delovnih okoljih. Med našimi izdelki boste našli LED delovne luči, ki zagotavljajo močno in enakomerno osvetlitev delovne površine. Poleg tega imamo na voljo tudi LED žaromete, ki so idealni za osvetlitev večjih površin, ter LED reflektorje, ki nudijo usmerjeno svetlobo za natančno delo za delovne stroje. So primerni za uporabo na gradbeni in kmetijski mehanizaciji, servisnih vozilih, površinskih kopih, itd.. Odlično oblikovani reklektorji omogočajo tesno gumijasto tesnjenje, ki preprečuje vdor prahu in vlage v ohišje.
 

Za prenosno in praktično osvetlitev pri delu na terenu ali v ozkih prostorih imamo na voljo ročne LED svetilke, ki nudijo močno svetlobo v kompaktni obliki. Poleg tega v našem programu najdete tudi visokokakovostne naglavne svetilke, ki so posebej oblikovane in omogočajo uporabniku prosto gibanje ter osvetlitev na mestu, kjer jo potrebujejo. Izdelana je iz vodoodpornega aluminijastega ohišja, ki je dodatno površinsko poboljšano z anodiziranjem. Svetilko lahko snamemo iz glave ali čelade uporabnika in uporabljamo kot ročno svetilko ali s pomočjo vgrajenega magneta pritrdimo na katerokoli kovinsko mesto.

Ne glede na to, ali potrebujete osvetlitev za delo v delavnici, na prostem ali na terenu, pri nas boste našli kakovostne LED svetilke, ki vam bodo pomagale doseči najboljše rezultate in olajšati delo.