Maziva za vrtne stroje

Naša ponudba maziv za vrtno opremo vključuje motorna olja za različne stroje, vključno z oljem za verige motornih žag in kosilnice. Olja so posebej oblikovana za zagotavljanje optimalnega delovanja in dolgotrajne zaščito vrtnih strojev. Olja za žage in kosilnice, bodisi za 2-taktne ali 4-taktne motorje, so formulirana za zelo močen oprijem na mazalne elemente in zaščito pred korozijo. Poleg tega imajo olja za žage številne prednosti, kot so izjemne mazalne lastnosti za podaljšanje življenjske dobe verig in vsebujejo aditive proti rji.

Maziva za vrtne stroje
Prev
Next

Naša ponudba maziv za vrtne stroje obsega široko paleto motornih olj za različne vrste strojev, vključno z oljem za verige motornih žag in kosilnice. Olja so posebej oblikovana za zagotavljanje optimalnega delovanja in dolgotrajne zaščito vrtnih strojev. Olja za žage in kosilnice, bodisi za 2-taktne ali 4-taktne motorje, so formulirana za zelo močen oprijem na mazalne elemente in zaščito pred korozijo. Poleg tega imajo olja za žage številne prednosti, kot so izjemne mazalne lastnosti, ki preprečujejo prezgodnjo odpoved verige, kar povečuje življenjsko dobo verig. Posebej izbrani aditivi v oljih za žage pomagajo tudi pri zaviranju rje.

Olja za kosilnice in druge vrtne stroje so izdelana iz visokokakovostnih aditivov, ki omogočajo dolge intervale menjave in podaljšujejo življenjsko dobo motorja. Poleg tega so prijazna do okolja, kar pomeni, da lahko brez skrbi uporabljate svoje vrtne stroje brez negativnih vplivov na okolje. Z našimi mazivi lahko poskrbite za optimalno delovanje vaših vrtne opreme in podaljšate njihovo življenjsko dobo.

Na voljo so različni proizvajalci Addinol, Lotos in NSL.