Ostala oprema za delavnico

Ni izdelkov

Naša ponudba za delavnico vam omogoča, da svoje delo opravljate učinkovito in zanesljivo. Med našimi izdelki boste našli delovne rokavice, ki nudijo zaščito in udobje med delom. Skladiščni zaboji so idealna rešitev za organizacijo in shranjevanje orodja ter materialov v delavnici ali na gradbišču. Za označevanje oz. označevanje površin nudimo markerje in označevalne barve, ki so trajni in enostavni za uporabo.

Potrebujete prenosno in organizirano shranjevanje orodja? Na voljo imamo vozičke, kovčke in torbe za orodje, ki vam omogočajo enostaven prevoz in hranjenje orodja na delovišču ali med prevozom. Za zaščito in obnovo kovinskih površin nudimo cink spreje, ki zagotavljajo dolgotrajno antikorozijsko zaščito.

Poleg tega imamo v ponudbi tudi akrilne barve za barvanje. Za dopolnitev vaše delavnice pa ponujamo tudi različno ostalo opremo, kot so različne pripomočke, orodja in dodatke, ki vam pomagajo pri izvajanju različnih nalog v delavnici. Na voljo je orodje priznanih blagovnih znamk Groz, Unior, Auer packaging, Bega Special tools, CRC, Rocol in mnogih drugih.