ZačetnaIzdelkiOrodjeNamensko orodje

Namensko orodje

Naša ponudba specializiranega orodja za vzdrževanje in popravila podaljšuje življenjsko dobo strojev in prihrani stroške. Vključuje orodja za ležaje, kot so indukcijski grelci, snemalci, hidravlično orodje, merilci stanja ležajev, orodje za verige, diagnostične instrumente, podložne trakove in merilce za jermene. Ponujamo tudi pripomočke za pravilno uporabo jermenov.

Namensko orodje
Prev
Next

Naša ponudba specializiranega orodja za različne aplikacije vam omogoča enostavno in učinkovito delo pri vzdrževanju in popravilih, poleg tega pa učinkovito delujejo na življenjsko dobo strojev, opreme in naprav ter prihranijo marsikatere stroške vzdrževanja. Med našimi izdelki boste našli orodje za ležaje, ki vključuje indukcijske in električne grelce, snemalce ležajev oz orodja za demontažo ležajev, hidravlično orodje kot so cilindri, črpalke in matice, merilce ležajev (za nadziranje stanja ležajev) in druge pripomočke, ki vam bodo pomagali pri vzdrževanju. Orodje za verige, instrumenti za diagnostiko ter podložni trakovi so na voljo tudi v naši ponudbi, da boste kos vsem izzivom pri vzdrževanju verig in ostalih mehanskih komponent. Kot pri drugih vrstah pogonov je tudi pri jermenih treba paziti na pravilno uporabo le-teh, zato vam kot dodatni program ponujamo vse vrste digitalnih ter analognih merilcev napetosti jermen, merilce dolžine jermen in tudi priročne nastavke za klinaste jermenice v primeru, da ne poznate tipa jermena.

Za delo s transportnimi trakovi in tesnili nudimo specializirano orodje, ki vam bo olajšalo in pospešilo procese popravil in vzdrževanja. Poleg tega imamo tudi drugo namensko orodje, ki je prilagojeno za specifične naloge in aplikacije v različnih industrijskih okoljih. Pri nas boste našli vse, kar potrebujete za učinkovito in zanesljivo delo pri vzdrževanju strojev in opreme v vaši delavnici.