Jermeni (33)

Največja izbira jermen za industrijo, kmetijsko mehanizacijo in avtomobilsko industrijo!
Naša ponudba obsega več kot 20.000 različnih tipov za enostavne, zahtevnejše in posebne aplikacije. Izbirate lahko med klinastimi, zobatimi, rebrastimi, ploščatimi, okroglimi jermen, itd. Združijemo jermene najkvalitetnejših proizvajalcev, kot so PIX, Megadyne, Optibelt, Steigentech, Bando in Rubena. Na željo strank nudimo tudi natančen razrez in obdelavo jermen po meri, na želeno dolžino in širino.

Naš asortima zajema široko ponudbo vseh standardnih in nestandardnih dimenzij in profilov, jermena za posebne aplikacije, jermena z oblogami in jermenske profile za

  • splošno industrijo: klinasta, zobata, rebrasta, ploščata, okrogla itd.,
  • avtomobilsko industrijo: klinasta, zobata ter rebrasta jermena za avtomobile ter gospodarska vozila ter merilne naprave za izmero napetosti in dolžine jermen
  • kmetijsko mehanizacijo: glede na tip stroja nudimo visoko kvalitetna jermena za traktorje, kosilnice  oz. vrtne stroje in naprave, klinasti oviti, ozobljeni in rebrasti (Poly) jermeni), ter komplete jermen z napenjalci.

Del našega asortimana predstavljajo tudi hibridna jermena, ki jih označuje večja produktivnost, manjša poraba energije, ekstremna prilagoditev aplikacijam, fleksibilnost, obratovanje brez sunkovitih zagonov. Hibridne jermene odlikujejo tudi dolga življenjska doba (transportni trak deluje brez vlečne obremenitve), manjši stroški vzdrževanja in pogonska hitrost do 550 metrov/minuto. Njihova zasnova združuje prednosti tekočih trakov in zobatih jermen.


Kot dodatni program nudimo vse vrste digitalnih ter analognih merilcev napetosti jermen, merilce dolžine jermen in tudi priročne nastavke za klinaste jermenice v primeru, da ne poznate tipa jermena.


Zagotavljamo visokokvalitetno izdelavo po meri varjenih PU jermen OEM kvalitete! Nudimo vam razrez in obdelavo standardnih zobatih, rebrastih (mikro oz. poly-v), ploščatih in povezanih jermen na želeno širino in dolžino ter razrez in po meri spajanje okroglih profilov.