ADDINOL FLUID TO-4 SAE 50, 205L

Univerzalno olje za delovne stroje
323-00577

Addinol Fluid TO-4 SAE 50 je izdelan iz kakovostnih mineralnih baznih olj v kombinaciji z posebno razvitimi aditivi. Zato FLUID TO-4 zagotavlja boljši servisni faktor kot tekočine TO-2, ATF ali UTTO olja. Olje se ponaša z izboljšano zaščito pred trenjem in obrabo ter staranjem olja. Olje je še posebno primerno za uporabo v novejših Caterpillar strojih. Odlična kompatibilnost z mokrimi zavorami, hidravličnim sistemom, agregati in drugimi delov omogoča uporabo olja v mnogih delovnih strojih kot so nakladači, bagerji, prekucniki, vlačilci na aerodromih, premikalna vozila, itd.

Pošlji povpraševanje
  • Tehnične podrobnosti
  • Standardi in odobritve
  • Pogosta vprašanja
Embalaža
205l
Viskoznost
SAE 50W

Izpolnjuje zahteve

 

  • Caterpillar TO-4,
  • Allison C4,
  • Komatsu KES 07.868.1.
OPOMBA: olje se ne sme uporabljati kot motorno olje!

 

Kako dodam izdelek v košarico?

Izdelek lahko dodate v košarico s klikom na gumb "Dodaj v košarico". Ko je izdelek dodan, se na dnu pojavi zapis, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico.

Kako lahko preverim, kaj imam v košarici?

Na vrhu vsake strani je ikona košarice, ki prikazuje število izdelkov v vaši košarici. Klik na to ikono vas preusmeri na stran košarice, kjer lahko pregledate in upravljate izbrane izdelke.

Kako lahko spremenim količino izdelka v košarici?

Količino izdelka v košarici lahko spremenite tako, da kliknete na gumb "Spremeni" ob izdelku v košarici in nato prilagodite količino. S klikom na gumb posodobi, sistem avtomatsko posodobi vašo košarico in zaloge.

Kaj pomenijo različne statusne oznake zaloge?

"Na zalogi" pomeni, da je izdelek takoj na voljo. "V prihajanju" pomeni, da izdelek še ni na zalogi, a je pričakovano, da bo kmalu na voljo. Če je gumb "Pošlji povpraševanje", izdelek trenutno ni na voljo ali pa je njegova zaloga negotova.

Kako lahko izvedem nakup?

Po dodajanju želenih izdelkov v košarico, kliknite na "Zaključi nakup", da nadaljujete s postopkom nakupa, ki vključuje izbiro načina dostave in plačila ter potrditev naročila.

Kako deluje shranjevanje naročila kot osnutek?

Če niste pripravljeni dokončati nakupa, lahko naročilo shranite kot osnutek z izbiro opcije "Shrani kot osnutek" v košarici. Osnutek naročila boste našli v svojem profilu pod zavihkom naročila s statusom "Osnutek".

Po katerih kriterijih lahko iščem izdelke?

Iskalnik omogoča iskanje po nazivu artikla, številkah, ključnih besedah, blagovnih znamkah in kategorijah izdelkov. Prav tako lahko iščete po celotni vsebini strani, ki je vezana na vaš iskalni niz.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje? Pokličite nas +386 1 29 27 960 ali nam pišite [email protected].