ADDINOL GIGA LIGHT MV 0530 LL, 57L

Motorno olje za osebna vozila
323-00303

Addinol Giga Light MV 0530 LL je visoko kakovostno polno sintetično olje viskoznosti SAE 5W-30. Odlikuje ga idealna kombinacija polno sintetičnih baznih olj inovativnih aditivov ki zagotavljajo visoke performanse in z ''Low SAPS'' ter ''Long Life'' III karakteristikami. Je vsestransko olje za najnovejša visoko zmogljiva osebna in dostavna vozila. Primeren je za uporabo v vozilih, ki so gnana na bencin, dizel, CNG ali LPG. Moderna formulacija olja Giga Light MV 0530 LL vašemu jeklenemu konjičku prinaša številne prednosti:  

Pošlji povpraševanje
  • Tehnične podrobnosti
  • Standardi in odobritve
  • Pogosta vprašanja
ACEA Standard
ACEA C3
Embalaža
57l
Viskoznost
SAE 5W-30

Standard:

  • ACEA C3

 


Odobreno s strani:

  • VW 504.00/507.00
  • MB-approval 229.51
  • BMW LongLife-04
  • Porsche C30

 


Izpolnjuje zahteve:

  • ACEA C2 in je kot takŠen primeren za uporabo v vozilih skupine PSA (Peugeot in Citroen).Olje presega tudi zahteve proizvajalcev Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Nissan, Mitsubishi,&hellip

 

Kako dodam izdelek v košarico?

Izdelek lahko dodate v košarico s klikom na gumb "Dodaj v košarico". Ko je izdelek dodan, se na dnu pojavi zapis, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico.

Kako lahko preverim, kaj imam v košarici?

Na vrhu vsake strani je ikona košarice, ki prikazuje število izdelkov v vaši košarici. Klik na to ikono vas preusmeri na stran košarice, kjer lahko pregledate in upravljate izbrane izdelke.

Kako lahko spremenim količino izdelka v košarici?

Količino izdelka v košarici lahko spremenite tako, da kliknete na gumb "Spremeni" ob izdelku v košarici in nato prilagodite količino. S klikom na gumb posodobi, sistem avtomatsko posodobi vašo košarico in zaloge.

Kaj pomenijo različne statusne oznake zaloge?

"Na zalogi" pomeni, da je izdelek takoj na voljo. "V prihajanju" pomeni, da izdelek še ni na zalogi, a je pričakovano, da bo kmalu na voljo. Če je gumb "Pošlji povpraševanje", izdelek trenutno ni na voljo ali pa je njegova zaloga negotova.

Kako lahko izvedem nakup?

Po dodajanju želenih izdelkov v košarico, kliknite na "Zaključi nakup", da nadaljujete s postopkom nakupa, ki vključuje izbiro načina dostave in plačila ter potrditev naročila.

Kako deluje shranjevanje naročila kot osnutek?

Če niste pripravljeni dokončati nakupa, lahko naročilo shranite kot osnutek z izbiro opcije "Shrani kot osnutek" v košarici. Osnutek naročila boste našli v svojem profilu pod zavihkom naročila s statusom "Osnutek".

Po katerih kriterijih lahko iščem izdelke?

Iskalnik omogoča iskanje po nazivu artikla, številkah, ključnih besedah, blagovnih znamkah in kategorijah izdelkov. Prav tako lahko iščete po celotni vsebini strani, ki je vezana na vaš iskalni niz.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje? Pokličite nas +386 1 29 27 960 ali nam pišite [email protected].