ADDINOL PREMIUM 0530 FD, 1L

Motorno olje za osebna vozila
323-00385

Addinol Premium 0530 FD je motorno olje za osebna in lahka dostavna vozila v viskoznosti SAE 5W-30, z zmanjšano HTHS viskoznostjo in ekonomičnostjo porabe goriva. Idealna kombinacija polno sintetičnih baznih olj in inovativnih aditivov garantira izjemne zmogljivosti. Olje se razlikuje od ostalih alternativnih olj zaradi svojih izjemnih mazalnih sposobnosti pri vseh obratovalnih pogojih, visokih zmogljivosti čiščenja in zaščite pred obrabo motorja.

Na zalogi
  • Tehnične podrobnosti
  • Standardi in odobritve
  • Pogosta vprašanja
ACEA Standard
ACEA A1
Embalaža
1l
Viskoznost
SAE 5W-30

Standard

  • ACEA A5/B5,
  • ACEA A1/B1.

 

Izpolnjuje

  • Ford WSS-M2C 913-D,
  • Ford WSS-M2C 913-C,
  • Ford WSS-M2C 913-A,
  • Ford WSS-M2C 913-B,
  • Jaguar Land Rover ST JLR.03.5003.
Kako dodam izdelek v košarico?

Izdelek lahko dodate v košarico s klikom na gumb "Dodaj v košarico". Ko je izdelek dodan, se na dnu pojavi zapis, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico.

Kako lahko preverim, kaj imam v košarici?

Na vrhu vsake strani je ikona košarice, ki prikazuje število izdelkov v vaši košarici. Klik na to ikono vas preusmeri na stran košarice, kjer lahko pregledate in upravljate izbrane izdelke.

Kako lahko spremenim količino izdelka v košarici?

Količino izdelka v košarici lahko spremenite tako, da kliknete na gumb "Spremeni" ob izdelku v košarici in nato prilagodite količino. S klikom na gumb posodobi, sistem avtomatsko posodobi vašo košarico in zaloge.

Kaj pomenijo različne statusne oznake zaloge?

"Na zalogi" pomeni, da je izdelek takoj na voljo. "V prihajanju" pomeni, da izdelek še ni na zalogi, a je pričakovano, da bo kmalu na voljo. Če je gumb "Pošlji povpraševanje", izdelek trenutno ni na voljo ali pa je njegova zaloga negotova.

Kako lahko izvedem nakup?

Po dodajanju želenih izdelkov v košarico, kliknite na "Zaključi nakup", da nadaljujete s postopkom nakupa, ki vključuje izbiro načina dostave in plačila ter potrditev naročila.

Kako deluje shranjevanje naročila kot osnutek?

Če niste pripravljeni dokončati nakupa, lahko naročilo shranite kot osnutek z izbiro opcije "Shrani kot osnutek" v košarici. Osnutek naročila boste našli v svojem profilu pod zavihkom naročila s statusom "Osnutek".

Po katerih kriterijih lahko iščem izdelke?

Iskalnik omogoča iskanje po nazivu artikla, številkah, ključnih besedah, blagovnih znamkah in kategorijah izdelkov. Prav tako lahko iščete po celotni vsebini strani, ki je vezana na vaš iskalni niz.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje? Pokličite nas +386 1 29 27 960 ali nam pišite [email protected].