ADDINOL TRANSMISSION OIL GS 80 W, 205L

Olje za menjalnike in diferenciale
323-00508

Addinol Getrieneől GS olja za transmisije so izdelana iz kakovostnih mineralnih olj, odpornih na staranje in izbranega P/S paketa aditivov. Olje se odlično obnese v visoko obremenjenih hipoidnih aksialnih prenosih z manjšim odmikom in sinhroniziranih ročnih menjalnikih. Namenjeno je tudi mazanju krmilnih ozobij in ''reduktorjev'' motornih vozil in delovnih strojev.

Na zalogi
  • Tehnične podrobnosti
  • Standardi in odobritve
  • Pogosta vprašanja
API Standard
API GL-4
Embalaža
205l
Viskoznost
SAE 80W

Standard

  • API GL-4,
  • MIL-L-2105.

Odobreno

  • MB 235.1,
  • MAN 341 Z2,
  • MAN 341 E1,
  • ZF TE-ML 02B, 17A.

Izpolnjuje zahteve

  • ZF TE-ML 08
Kako dodam izdelek v košarico?

Izdelek lahko dodate v košarico s klikom na gumb "Dodaj v košarico". Ko je izdelek dodan, se na dnu pojavi zapis, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico.

Kako lahko preverim, kaj imam v košarici?

Na vrhu vsake strani je ikona košarice, ki prikazuje število izdelkov v vaši košarici. Klik na to ikono vas preusmeri na stran košarice, kjer lahko pregledate in upravljate izbrane izdelke.

Kako lahko spremenim količino izdelka v košarici?

Količino izdelka v košarici lahko spremenite tako, da kliknete na gumb "Spremeni" ob izdelku v košarici in nato prilagodite količino. S klikom na gumb posodobi, sistem avtomatsko posodobi vašo košarico in zaloge.

Kaj pomenijo različne statusne oznake zaloge?

"Na zalogi" pomeni, da je izdelek takoj na voljo. "V prihajanju" pomeni, da izdelek še ni na zalogi, a je pričakovano, da bo kmalu na voljo. Če je gumb "Pošlji povpraševanje", izdelek trenutno ni na voljo ali pa je njegova zaloga negotova.

Kako lahko izvedem nakup?

Po dodajanju želenih izdelkov v košarico, kliknite na "Zaključi nakup", da nadaljujete s postopkom nakupa, ki vključuje izbiro načina dostave in plačila ter potrditev naročila.

Kako deluje shranjevanje naročila kot osnutek?

Če niste pripravljeni dokončati nakupa, lahko naročilo shranite kot osnutek z izbiro opcije "Shrani kot osnutek" v košarici. Osnutek naročila boste našli v svojem profilu pod zavihkom naročila s statusom "Osnutek".

Po katerih kriterijih lahko iščem izdelke?

Iskalnik omogoča iskanje po nazivu artikla, številkah, ključnih besedah, blagovnih znamkah in kategorijah izdelkov. Prav tako lahko iščete po celotni vsebini strani, ki je vezana na vaš iskalni niz.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje? Pokličite nas +386 1 29 27 960 ali nam pišite [email protected].