CRC 6-66 Multipurpose marine spray, 250ml

Večnamenski sprej, antikorozijska zaščita
21-32069

Univerzalen penetracijsko zaščitni sprej, ščiti pred rjavenjem, vlago in vodo, električnimi okvarami,  maže brez lepljive površine in ostankov ter čisti trdovratno umazanijo! Večnamensko navtično mazivo in antikorozijsko sredstvo je izdelano iz parafinskega olja in organskih aditivov, ki učinkovito preprečujejo nastajanje rje z izpodrivanjem vode in vlage in z vzpostavitvijo močnega filma, ki preprečuje dostop vodi in kisiku. Oljnat, skoraj nevidni film, prodre v najtanjše pore in razpoke.

Pošlji povpraševanje
  • Tehnične podrobnosti
  • Standardi in odobritve
  • Pogosta vprašanja
Embalaža
250ml

Standardi in specifikacije

  • NSN 6850-13-115-1885
Kako dodam izdelek v košarico?

Izdelek lahko dodate v košarico s klikom na gumb "Dodaj v košarico". Ko je izdelek dodan, se na dnu pojavi zapis, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico.

Kako lahko preverim, kaj imam v košarici?

Na vrhu vsake strani je ikona košarice, ki prikazuje število izdelkov v vaši košarici. Klik na to ikono vas preusmeri na stran košarice, kjer lahko pregledate in upravljate izbrane izdelke.

Kako lahko spremenim količino izdelka v košarici?

Količino izdelka v košarici lahko spremenite tako, da kliknete na gumb "Spremeni" ob izdelku v košarici in nato prilagodite količino. S klikom na gumb posodobi, sistem avtomatsko posodobi vašo košarico in zaloge.

Kaj pomenijo različne statusne oznake zaloge?

"Na zalogi" pomeni, da je izdelek takoj na voljo. "V prihajanju" pomeni, da izdelek še ni na zalogi, a je pričakovano, da bo kmalu na voljo. Če je gumb "Pošlji povpraševanje", izdelek trenutno ni na voljo ali pa je njegova zaloga negotova.

Kako lahko izvedem nakup?

Po dodajanju želenih izdelkov v košarico, kliknite na "Zaključi nakup", da nadaljujete s postopkom nakupa, ki vključuje izbiro načina dostave in plačila ter potrditev naročila.

Kako deluje shranjevanje naročila kot osnutek?

Če niste pripravljeni dokončati nakupa, lahko naročilo shranite kot osnutek z izbiro opcije "Shrani kot osnutek" v košarici. Osnutek naročila boste našli v svojem profilu pod zavihkom naročila s statusom "Osnutek".

Po katerih kriterijih lahko iščem izdelke?

Iskalnik omogoča iskanje po nazivu artikla, številkah, ključnih besedah, blagovnih znamkah in kategorijah izdelkov. Prav tako lahko iščete po celotni vsebini strani, ki je vezana na vaš iskalni niz.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje? Pokličite nas +386 1 29 27 960 ali nam pišite [email protected].